Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 1 oktober 2017

Weer terug in Chartata op Zakynthos

We hebben een prachtige reis gemaakt. Vanaf Zakynthos naar Patras, met de boot naar Ancona in Italië. Daarna een mooie dag gehad in Venetië en de dag daarop door Zwitserland gereisd en via Basel in Frankrijk beland. Toen via Luxemburg en België in Nederland aangekomen. In Nederland hebben we vele kilometers gereden om vanuit ons vakantiehuisje in Zeeland regelmatig in het midden van het land te komen. We hebben een prachtige dag beleefd op de bruiloft van zoon Marc en zijn lief Chavelli, en hebben daarna nog andere bezoekjes afgelegd. De terugreis gaat via Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Servië en Bulgarije terug naar Griekenland. Terugkijkend zeggen we: Het waren prachtige weken, we hebben zoveel gezien en gedaan, onvergetelijk.
Nu gaan we alles laten bezinken en kun je verder lezen op de Zakynthos-blog:


In de komende weken zal ik de verslagen van Venetië en Praag afmaken en meer foto's plaatsen.

Geen opmerkingen: