Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 29 mei 2010

Archontiko Village

Nou, daar zijn we dan. Vannacht om 2 uur vertrokken vanuit huis. En om 5.50 uur vertrokken we vanaf Schiphol naar Zakynthos. We maakten een tussenlanding in Preveza, om de Lefkas vakantiegangers uit te laten stappen. Daarna nog een half uurtje en we landden op het eiland. De koffers waren er heel snel, daarna een taxi gepakt en naar ons plekje gereden. Sharon, de schoondochter van de eigenaars, ierse van oorsprong en getrouwd met een griek, gaf ons uitleg over allerlei zaken. Meteen alles uitgepakt en boodschappen gaan doen. Leuk is als je dan met heel veel moeite vraagt om verse kaas in het grieks, dat de winkelmeneer komt aanlopen met Philadelphia. Denk ik dat er ook wel verse griekse kaas zal zijn, maar nee hoor. Goed de feta komt nog wel. Olijfolie uit eigen boomgaard en olijven.
Verder lekker rustig aangedaan, we zijn toch wel een beetje moe. Eerst maar een paar dagen bijkomen.
In ieder geval al twee foto's, ons huis de komende weken en ons uitzicht.

1 opmerking:

Petra en Ben zei

Hallo Lieve mensen,

Dat ziet er heerlijk uit. Beter dan het weer bij ons. Vandaag heeft het de hele dag geregend. Zelfs hagel en onweer. Maar goed dat hoort bij het Nederlandse weer.
Geniet er lekker van en eerst goed uitrusten van alle beslommeringen.

Lieve groetjes van B&P