Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 2 april 2011

Reeuwijkse Plassen










De hele week werd al gezegd dat het heel mooi zou worden op zaterdag. Em inderdaad, vanochtend was er een hele blauwe lucht. De route was al bekend, dus voor het eerst dit jaar, de korte broeken uit de kast en wandelen maar. Vandaag gingen we naar de Reeuwijkse plassen. We zijn gestart in het Reeuwijkse Hout en via leuke wandel- en fietspaden naar het Goudse Hout. Mooie huizen die aan beide kanten aan het water liggen en met kleine bruggetjes aan de weg zijn verbonden. En met een grote boog om de plassen heen en er helemaal tussendoor.
Op de plaats waar een vorige keer de ijscoman stond, stond hij gelukkig weer. Zo'n hoorn gaat er best is als het mooi weer is. Kaya liep lekker mee, toch wel wat voor zo'n meisje op leeftijd. Het werd 16 kilometer, een mooie afstand.


Geen opmerkingen: