Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 3 september 2011

Zaterdag 3 september Kinderdijk







20,5 km; 4 uur 50 minuten



Na weer heel veel grijze, regenachtige dagen eindelijk weer een heerlijke zonnige dag. We rijden richting Oud-Alblas om vandaar richting Kinderdijk te wandelen.

Het eerste stuk is wel druk, het loopt langs een drukke weg, maar als we éénmaal af zijn geslagen wordt de route veel rustiger. We lopen langs de Alblas en door het dorp Oud-Alblas. Vandaar richting Kinderdijk, waar we uitzicht hebben op de vele molens. Dat levert een echt Nederlands plaatje op. Bussen vol toeristen zijn er, maar gelukkig alleen op het eerste stukje. Amerikanen en Japanners doen Nederland. Wij lopen verder en komen op een schitterend stukje uit. Bij een molen is een hekje en houdt het voetpad op. We lopen tussen de koeien door naar de andere kant van het weiland, waar het pad verder gaat. Heel smal, vlak langs het water, een vogelkijkhut, gewoon een mooi paadje. We lopen aan de zuidkant door Nieuw-Lekkerland in de Alblasserwaard. Het is goed warm en we genieten van de wandeling.







Geen opmerkingen: