Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 8 januari 2012

8 januari Stadswandeling Dordrecht


8,6 km; 2 uur 20 minuten


2012 Een nieuw jaar om ook weer te genieten van de mooie dingen die er zijn in het leven. En daar hoort natuurlijk wandelen bij. Nou is het de afgelopen weken niet echt fijn geweest om iets te ondernemen. Het was druk maar vooral erg nat. Vandaag waren de voorspellingen goed, maar we hadden bedacht dat de paden die we normaal lopen wel eens erg nat konden zijn.
Daarom viel de keus eens op een stad, Dordrecht. Het internet afgespeurd naar een leuke wandeling en die overgezet naar onze eigen kaart en gps. Hij moest niet zo lang zijn, want ten eerste hadden we al een tijdje niet gelopen en ten tweede heeft Leo nieuwe wandelschoenen. Die moeten dus met beleid worden ingelopen.
Dit was een leuk begin. Dordrecht, een stad van grote rivieren, de Oude Maas, de Noord en de Merwede. Grachten, hele smalle straatjes en hofjes. Dordrecht is nog maar net bekomen van het hoge water van eind van de week, de zandzakken herinneren eraan. Leuke wandeling om het jaar mee te beginnen.







Geen opmerkingen: