Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 15 mei 2012

Nog 3 weken

Het begint weer te kriebelen. Nee, dat is onzin, het kriebelt eigenlijk steeds. We willen weer terug naar ons eiland. Zakynthos, het Griekse eiland in de Ionische zee. Dit keer zullen onze lieve vrienden, Petra en Ben ons 2 van de 4 weken gezelschap houden, heel erg gezellig!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Leo en Marlies,
Enkel om te laten weten dat het hek op Mount Skopos - Vassilikos (naar de kapel Skopiotissa) waar jullie vorige keer je wandeling moesten onderbreken, dit keer in mei (wij waren er op 21 mei) wel open was. Je kan op die manier terug afdalen richting Kalamaki - Laganas. Zelf hebben we de afdaling niet gedaan, en we denken ook dat het pad niet tot in Kalamaki gaat maar om de berg heen terug naar Vassilikos. Spijtig genoeg moeten we ook melden dat de brand van vorige zomer de streek van Kiliomenos - Louha - Aghios Leon (tot Limnionas) aanzienlijk heeft beschadigd. Er blijven echter nog voldoende wandelmogelijkheden over op het eiland. Veel plezier ook dit keer zouden we zeggen. Zelf hadden we een eerder koude en bewolkte maan mei in vergelijking met de vorige jaren.
Marc & Liliane.