Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 2 december 2012

Zondag

Gisteravond hadden we al besloten om toch niet naar Tazacorte te gaan. Te veel gedoe en het zou toch wel wat tijd gaan kosten. Vanmorgen bleek dat het een goed besluit was. Blauwe hemel met wat wolken, dus prima om lekker buiten te zijn. Het is in de loop van de dag even helemaal grijs geweest maar na een uurtje was de lucht weer blauw. We hebben dus heerlijk genoten. Nu zijn inmiddels de tassen bijna ingepakt, morgenochtend de laatste dingen. Maar we hebben nog een hele dag hier, want we worden morgen pas om 17. 55 uur opgehaald. Wordt dus een hele lange dag. Maar eerst verder met vandaag, straks weer lekker eten en genieten van onze laatste avond hier (voorlopig).

1 opmerking:

Ben & Petra zei

Hallo Marlies en Leo, Geniet morgen nog van jullie laatste vakantiedag. Hopelijk hebben jullie nog goed weer. Een hele goede reis toegewenst weer naar het koude kikkerlandje. Er is inmiddels al hier en daar sneeuw gevallen. Het is winter. Liefs en we horen elkaar weer gauw. Veel liefs Ben en Petra