Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 9 april 2017

Vanuit Helvoirt naar Haaren


17,5 km; 5 uur 5 minuten

Dit weekend zijn we weer bij onze lieve vrienden Petra en Ben geweest. En we hebben ervan genoten. Het was prachtig weer, zaterdag al heel mooi en zondag rond de 22 graden. Op zaterdag kletsen we eerst lekker bij en doen een rondje van iets minder dan 8 km. Zondag starten we in de buurt van Helvoirt bij huis Sparrendaal, wat bewoond werd door missiepaters, de Scheutisten. Enkele paden van dit landgoed maken nu deel uit van het Wandelnetwerk. We maken een heerlijke wandeling door het Brabantse land en komen ook bij Kasteel Nemerlaer. Aan de overkant maken een pitsstop bij Pannekoekenhuis Belveren in Haaren. Het is een smakelijk hapje en het is lekker zitten zo in het zonnetje op het terras. Dan nog een stuk lopen en we zijn weer bij de auto.
Wat een prachtig weekend was dit weer, maar dit was wel het laatste weekend op deze manier. Eind volgende week verhuizen wij naar Griekenland en zullen we dus een andere invulling moeten geven aan alle leuke dagen, weekenden en weekjes die we samen willen beleven. Maar we gaan er ons best voor doen en gelukkig is vriendschap niet afhankelijk van afstand.

Huis Sparrendaal

Toegangsweg naar de begraafplaats van Sparrendaal

Pinksterbloemen


Een kapelletje langs de weg

In een kapelletje





Kasteel Nemerlaer
Lekker hapje

Velden met asperges



Geen opmerkingen: