Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 2 november 2021

Terug naar Zakynthos dag 9 Ioannina Gr - Chartata Gr 333km

 

Na de laatste nacht in een hotel voorlopig, wordt ons een lekker ontbijt voorgeschoteld en dan dan begint de laatste etappe naar Chartata. Ik heb de route bekeken en kom tot de conclusie dat we de ferry van 16.30 uur ruim moeten kunnen halen en dus doe ik de boeking nog even in het hotel. We rijden op ons gemak naar Patras, waar we nog even MediaMarkt binnenwippen. Maar waar we voor komen hebben ze niet dus zijn al snel weer weg. Rond 15 uur zijn we in Killini en hebben daar in een restaurant een vroeg diner, voordat we thuis zijn zal het tegen half7 lopen. We hebben afgesproken dat we alleen de nodige zaken uit de auto zullen pakken en dat we de rest morgen doen. En zo gebeurt het, de ferry gaat op tijd en we zijn inderdaad om half 7 thuis. Er ligt een stapeltje post op ons te wachten, ik zet een bakkie eigen koffie en niet zo heel veel later duiken we ons bed in. Eigenlijk zijn we best een "beetje" moe.

Geen opmerkingen: