Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 26 september 2010

Staelduinse Bos en Hoek van Holland











Hoek van Holland is hemelsbreed maar een paar kilometer van Rozenburg, maar over de weg is het toch een heel eind. Nu moesten we toch even richting Den Haag en dus hadden we het plan opgevat om te gaan wandelen in dit hoekje van Nederland. Van een vriend hadden we al eens gehoord dat het Staelduinse Bos mooi is, dus zijn we de route daar gestart.
En het is een mooi bos. Ik denk dat het in de oorlog daar nogal hectisch was (overal trouwens, natuurlijk) want het barst er van de bunkers (foto 5). We kwamen vanuit het bos via een fietspad Hoek van Holland ingelopen. We zagen er een hillhuis (foto 1en 2). En liepen over de Strandboulevard en de duinen (foto 3) weer terug naar het bos. Alweer een leuke wandeling toegevoegd aan de lijst.


Geen opmerkingen: