Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 24 oktober 2010

Duinen bij Ouddorp en Goedereede












De weerberichten voor dit weekend waren slecht. En ja, zaterdag was nat en voor de zondag waren de berichten ook regen, wind, onweer en hagel. Zondagochtend was inderdaad niet erg lekker, maar op de buienradar leek het redelijk en we besloten dus toch maar om te gaan wandelen, we konden altijd nog weer richting huis gaan.

Vandaag gingen we naar de duinen van Ouddorp en Goedereede. Echt een heerlijke wandeling, toevallig was het toch heel lekker weer. Wat hollandse wolken, blauwe stukken ertussen en heel helder. Heerlijk door de duinen gestruind, nog een heel stuk hondenlosloopgebied, en lopen maar. Vanaf een uitkijktoren heb je een heel mooi uitzicht over het iets verderop liggende strand en de zee. Allemaal witte koppen op de golven, dus het waaide best, maar wij merkten het amper, want we liepen lekker beschut. Omdat de verwachtingen slecht waren hadden veel fietsers er misschien al de brui aan gegeven, want ook op de fietspaden kwamen we weinig volk tegen. Terug naar de auto liepen we langs een weggetje met allerlei leuke huizen, boerderijen en andere optrekjes met uitzicht naar de toren van Goedereede. Voor deze dag met weercijfertje 3 dus de perfecte wandeling en voor ons was het weer zeker een 9.

Geen opmerkingen: