Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 23 oktober 2011

Zondag 23 oktober Op de grens bij de Rijn



21 km; 5 uur

Herwen, Lobith, Spijk, Elten(D) en opnieuw Herwen.
Nog steeds blauwe luchten in Nederland, het doel vandaag is de Gelderse Poort aan de noordkant van de Rijn, waar deze Nederland binnenkomt.
Het is een mooi gebied, een afwisselende wandeling. En ook vandaag zijn we weer op verboden terrein geweest. Vanuit een recreatiegebied bij Herwen kwamen we op een kruising waar werd gewaarschuwd voor uitrijdende vrachtwagens, maar niet verboden om in te gaan. Ik had dit weggetje van de plattegrond en dus zijn we verder gelopen. Het was echt het terrein van een steenfabriek of iets dergelijks. Maar we zijn doorgelopen tot op het laatste stukje waar een groot hek ons vertelde dat we niet aan die kant van het hek hadden moeten zijn. Een heel eind verder waren we bij een andere steenfabriek en ook daar liep onze route door. Maar daar stond heel duidelijk verboden toegang en dus moesten we omlopen. Later bleek dat dat onze route 4 km langer had gemaakt. Maar een schitterend stukje Nederland, waar we ook nog heel even in Duitsland zijn geweest, in Elten.


Geen opmerkingen: