Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 9 september 2012

Meer van Oostvoorne en Marion

route bekijken en downloaden

11,8 km; 3 uur 30 minuten

Vandaag (8 september) komen onze lieve vrienden uit Vlijmen en we hebben het plan opgevat om samen een stukje te gaan lopen. Wij (Leo en Marlies) hadden bedacht dat de bramen wel rijp zouden zijn en andere jaren staan er veel rond Oostvoornes Meer. Dus dat gaan we doen. Het blijft een leuke afwisselende wandeling. We lopen door duinen, langs het meer, wat strand. Maar er zijn weinig bramen, er zijn er heel veel verdroogd. Dus de bakjes zijn voor niets meegenomen. We lopen langs het Geuzenbos waar paarden lopen, ze zijn erg tam en komen naar je toe. In Oostvoorne lopen we door een stukje Zuid Hollands landschap "Mildenburg". Na de wandeling gaan we naar " 't Wapen van Marion" en eten daar een heerlijk saté-tje en lasagna met een lekkere ijs na en een kopje koffie. Voldaan rijden we weer naar Rozenburg en houden het daar nog een tijdje heel gezellig.

Oostvoornes Meer onder de rook van de Maasvlaktes

Geen opmerkingen: