Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 31 maart 2013

Oost Biesbosch


route bekijken en downloaden
18,3 km; 4 uur 14 minuten

1e Paasdag 2013. We nemen de auto en rijden over de A15 en de A27 naar Hank, een klein plaatsje vlak voor je de Bergsche Maas oversteekt en in Raamsdonksveer belandt. We lopen de geplande route net andersom omdat er lange rechte wegen inzitten en die zijn beter te lopen aan het begin omdat je dan nog fit bent. 
Het is verder een afwisselende weg, over smalle asfaltwegen, langs (nu nog) kale omgeploegde akkers, en door grienden waar knotwilgen groeien. We lopen langs de rand van de Biesbosch aan de oostkant. Het is nog koud en we komen zelfs nog een paar sneeuwvlokjes tegen. De sjaals en handschoenen zijn geen overbodige luxe, maar je ziet dat het eraan zit te komen: de Lente. Maar oh help wat laat het lang op zich wachten.

In Hank
Nederlandse leegte
Het Oostwaardpad door grienden
Griendwerkhut
Donker en mooi.
het komt wel.
Zo stoer.


Geen opmerkingen: