Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 4 december 2010

Wat een verschil

Gisterochtend liepen we nog in een shirtje met korte mouwen en nu is het 25 graden kouder.
Het is wel even wennen. De dag van gisteren was als alle reisdagen als je met een vliegtuig gaat. Ontbijten, gelukkig dat wel, we hoefden alleen maar aan te geven dat we eerder weg moesten en de eetzaal was open. Daarna wachten op de transferbus, vliegveld, wachten bij het inchecken. Handbagage controle en dan wachten op het vliegtuig. Die was een uur te laat. Door het koude weer moest er natuurlijk van alles gebeuren, ijsvrij en sneeuwvrij maken van de vleugels e.d. Maar gelukkig, ze kwamen en dan instappen en dan weer zitten en wachten tot je in Nederland bent en dan wachten op de tassen. Dan wachten op de bus die je naar P3 brengt en dan zelf naar huis rijden. Onderweg gestopt bij KFC voor een pittig kipstukje. We waren al laat, inmiddels half zeven en we hadden niet zoveel zin om eerst nog boodschappen te gaan doen. Verder een rustig avondje gehad.
Vanochtend werden we wakker en de sneeuw vloog langs de ramen. Nu om 12.22 uur zit ik dit verder te tikken op het kladblok. Want de stroom is uitgevallen. Dus heb ik ook geen verbinding met het internet. Ook geen telefoon, zelfs geen gsm. Alle masten gebruiken dus stroom. Helemaal niks, nu nog even werken op de laptop, maar als de batterij straks leeg is, dan is alles stil. En donker en het wordt al kouder, want het elektrische kacheltje doet natuurlijk ook niks. Hopen dat het niet al te lang duurt. Ik schrijf verder als we weer stroom hebben.
Het is inmiddels avond en we zijn weer in Veenendaal. De stroomstoring duurde langer en wij hadden een alternatief. Gewoon een dagje eerder naar Veenendaal. Want het werd ook kouder in huis en de winkels waren natuurlijk ook gesloten. Toen we naar het Veen reden zagen we net de lampen aangaan bij een benzinestation, maar we waren al onderweg. We hebben er door het weer dik 2 uur over gedaan. Wat een dag, wat een afsluiting van lekkere dagen. Op naar de volgende wandeling, jullie horen van ons.

Geen opmerkingen: