Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 30 juli 2011

Zaterdag 30 juli De Rotte

22,34 km ; 5 uur 10 minuten

Het is toch wat, is het 30 juli en loop je koud te zijn. Maar toch, het was vandaag bijna droog. En ik ben vrij dit weekend, dus moesten we toch maar weer een wandeling maken. De Rotte, je weet wel, daar waar ze die dam in hebben gemaakt, werd het doel. Naar Terbregge gereden met de auto en vandaar de Rotte gevolgd naar het noorden, aan de oostkant heen, tot de A12 en vandaar aan de andere kant terug. Een leuke route. Normaal is het op een zonnige dag vreselijk druk met fietsers, maar dat viel vandaag erg mee. Het was wat somber weer en we hebben zelfs de paraplu uitgeklapt. Al met al was het een flinke wandeling, waarschijnlijk was ik niet echt uitgerust want ik had het best zwaar. Maar het ging verder goed. En er waren alweer bramen, hele grote en al heel lekker. We hadden ze nog niet verwacht, maar het heeft misschien te maken met het hele mooie en warme voorjaar.

Geen opmerkingen: