Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 10 juli 2011

Zondag 10 juli - Rijk van Nijmegen N-70


15,0 km, 4 uur 25 minuten

Na 4 weken wandelen op het Griekse eiland Zakynthos is het nu weer tijd voor wandelingen in Nederland. We willen een langzaam afkicken van het bergachtige landschap, dus besluiten we richting Nijmegen te gaan. We gaan de N-70 lopen. Dat hebben we al eens eerder gedaan, achteraf bleek dat precies 5 jaar geleden, juli 2006. Als opmerking stond erbij, mooie wandeling, pittig. Nou dat was ook helemaal waar. Ik dacht dat we nu redelijk getraind waren, maar deze wandeling was best zwaar. Heuvel op en af, smalle paadjes, hier en daar een stevige klim of afdaling en soms mooie doorkijkjes naar de Ooypolder. Maar heel erg leuk. We hadden de auto in Beek geparkeerd. Vandaar liepen we richting Berg en Dal, verder naar Nijmegen en om de Maartenskliniek heen. Terug naar Beek en daarna met een grote lus door de bossen en heuvels terug naar Beek en de auto.

Geen opmerkingen: