Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 1 juli 2012

Delft en Delftse Hout

Download volledige route

9,2 km; 2 uur 40 minuten

Gisteren van vakantie terug gekomen en het is zondag én redelijk weer. Dus laten we de wandelschoenen maar weer aantrekken. We gaan naar Delft. Ik tik op internet stadswandeling Delft in en krijg dan een hele reeks wandelingen. Ik kies er één en haal daar stukken uit voor onze wandeling. Samen met de wandeling door het Delftse Hout moet het een mooie wandeling worden.
De auto staat bij IKEA en we gaan er vandoor. Het is een mooie stad met vele kerken en andere oude gebouwen. En het is al druk met toeristen. We komen door leuke kleine straatjes en over pleinen. We hangen echt de toerist uit. Het is leuk om ook op deze manier je eigen land beter te leren kennen.
Na de stad gaan we onder de A13 door en komen in het Delftse Hout, een prachtig stukje natuur. Maar het wordt donkerder en kouder. Langzamerhand gaat het wat harder druppen, toch wat vervelend als je geen jas bij je hebt, buienradar vertelde immers dat het droog zou blijven. We hebben wel plastic jasjes en een paraplu, maar dat trekt ons niet zo op dit moment, die zijn voor echte noodgevallen, een wolkbreuk of iets dergelijks. Onze wandeling gaat nog te lang duren en daarom besluiten we om richting auto te gaan. Het druppen gaat over in regen en als we in de auto zitten houdt het plotseling op met zachtjes regenen, het wordt echt een bui. We zijn nu toch blij dat we de route hebben afgebroken, we doen hem op een ander moment helemaal, want hij is zeker de moeite waard.









Geen opmerkingen: