Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 1 juli 2012

Zaterdag 30 juni Terug naar Nederland

Na een heerlijke kop koffie bij Maria en een laatste hele hartelijke knuffel, staat om kwart voor negen de taxi voor de deur. We zijn om even over negen op het vliegveld om in te checken, maar het duurt nog een uur voor een mevrouw dat ook wenst te gaan doen. Het vliegtuig heeft vertraging op gelopen bij Preveza, waardoor we pas rond kwart voor één weggaan. We maken nog een laatste foto van onze baai.
We hebben in deze vakantie 191 km gelopen en daar zijn de wandelingetjes naar de verschillende winkels (3 km) niet bij gerekend.

Baai van Alykes

We vliegen er 3 uur over en we zijn dus even voor 3 uur nederlandse tijd op Schiphol. En dan is het gewoon weer voorbij. Het weer is gelukkig niet heel slecht, we rijden naar Rozenburg en doen boodschappen. Het normale leven is weer begonnen.

Geen opmerkingen: