Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 29 juni 2012

Laatste loopje en Fidelio

Gisteren deden we de deuren van het balkon open en wat zagen we? Wolken, een hemel vol. Gelukkig waren ze ook heel snel weer opgelost, maar later bleek dat het wel flink had geregend op de Peloponnesos. We hadden een hele rustige dag en zijn goed bijgekomen van de wandeling van gisteren. Vandaag genieten we van de laatste volle dag hier. Straks gaan we nog een stukje lopen en lopen dan met een omweg via Alikanas naar Alikes. En daar gaan we weer lekker eten bij Fidelio.
We hebben al afscheid genomen van Sharon en gezegd: tot volgend jaar. Zij is er blij mee. Hopelijk zien we Pavlos vanavond nog en ook Dimitris zullen we nog wel zien. Morgenochtend zeggen we Maria en Stephanos gedag. En dan is onze taxi er om 9 uur en vliegen we om 12 uur. Dan hopen we rond 3 uur 's middags weer in Nederland te zijn.
Op naar het gewone, werkzame leven, maar weer met een koffer vol gedachten, herinneringen, geuren, geluiden en kleuren.

Geen opmerkingen: