Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 21 juni 2012

37 graden en toch gaan ze lopen

Klik hier voor de route
14,4 km; 5 uur 20 minuten
We hadden de route gisteren al uitgewerkt, dus alles was weer klaar. Het is warm vandaag, erg warm, maar we laten ons niet op andere gedachten brengen. Er gaan 4 anderhalf literflessen water mee in bevroren toestand en een paar kleine flesjes. Dan hopen we dat de grote flessen al wat zijn ontdooid tegen dat de kleintjes leeg zijn. Dat lukt niet helemaal, dus zijn we blij met terrasjes enzo. Met de bus tot een punt op de 'grote' weg tussen Agios Dimitrios en Agios Kirykos.  Vandaar wandelen we weer tussen de olijfbomen, we klimmen een stuk naar Meso Gerakari, wat een mooi wit kerkje staat daar. Dan dalen we langzaam weer en komen uit bij Amoudi aan zee. Door naar Alykanas en Alikes, waar we ons door Ben laten overhalen om zo'n heel lekker ijsje te gaan eten, hij had niet zo'n moeite hoeven doen. We waren er wel voor in, maar eerst werd de dorst gelest met Mythos en Cola.

Olijfbomen
Gewoon mooi plaatje
Oude kerk in Kato Gerakari
Meso Gerakari
Amoudi

Geen opmerkingen: