Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 24 juni 2012

Boodschappen

Ja en als je dan in zo'n Grieks dorpje 'woont', dan moet je soms je inkopen doen. We moesten nog eten hebben voor vanavond en energievoedsel voor morgen. Dus gaan we 'even' in Katastari boodschappen doen. We zijn er om kwart voor 4 en de winkel is gesloten, achteraf blijkt dat ze iedere zondag tussen 2 en 6 uur gesloten zijn. Maar ja, we moesten iets, dus verder gelopen naar Alykes. Het was natuurlijk weer flink warm, dus besloten we om maar een ijs te gaan eten aan het strand, dit met een knipoog naar onze buren van vorige week. Heerlijk. En dan naar de super market, als we eruit komen is het net of er een reusachtige föhn aanstaat. We volbrengen de klim weer en brengen de avond in gepaste kalmte door.
Morgen gaan we naar de antennes en Gyrio, de wekker staat op 5.15 uur, de flessen water liggen in het vriesvak.

1 opmerking:

Ben en Petra zei

Hallo lieve vrienden, Ja wrijf het er nog maar even in, jullie aan een lekker ijsje en wij aan de bitterballen. Wij wensen jullie morgen heel veel succes met jullie tocht naar de antennes die wij de afgelopen weken al van een afstandje hebben gezien. Liefs Ben en Petra