Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 23 juni 2012

Vanaf het vliegveld

Klik voor de route


Aan alle vakanties komt een eind. Vandaag vliegen Petra en Ben terug naar Nederland, wij hebben (gelukkig) nog een week. We hebben 2 hele gezellige weken gehad met z'n vieren, lekker gewandeld en gezwommen, in de zon gelegen en in de schaduw, heerlijk gegeten, gedronken en ijs gegeten, kortom heerlijk. We hebben ze vanochtend weggebracht met de taxi naar het vliegveld en zijn met ze meegelopen tot de douane, nog een paar keer zwaaien en dan zijn ze weg.
Wij lopen terug. Bijna dezelfde route als 2 weken geleden toen we ze gingen halen. Het gaat prima, het is alleen heel warm. We hebben vijf en een halve liter water bij ons, in het begin nog in bevroren toestand. Het gaat snel op, maar we hebben genoeg.
In de taverne bij Pigadakia hebben we allebei een halve liter gewone Cola opgedronken vanwege de suiker en het lekkere, we kregen er rozijnen en een glaasje witte en rode wijn bij, om te proberen. daarna het laatste stukje. Toen wij in Katastari waren kregen we een sms-je dat Ben en Petra inmiddels waren geland op Schiphol. Alleen zijn wij meteen het zwembad ingedoken, zij denk ik niet.....

In de buurt van het vliegveld

Taverne in Pigadakia

Geen opmerkingen: