Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 5 juni 2012

Alikes, Alikanas, Amoudi en Katastari



16,1 km; 4 uur 32 minuten
Het wandelen is ons gisteren goed bevallen, dus gaan we vandaag weer. We moeten tenslotte kilometers maken en oefenen om zaterdag Petra en Ben te kunnen ophalen van het vliegveld. We gingen vandaag eerst naar Alikes, daarna kwamen Alikanas en Amoudi. Toen gingen we met een grote boog terug naar Katastari, nog even naar de super market en daar een ijsje gehaald.
De wandeling was heerlijk, even gekeken op het strand van Alikes. Ook door olijfgaarden en wijngaarden gelopen en soms zie je dan leuke dingen, zoals een geit in een boom. Zie je niet iedere dag, zeker niet in Nederland. En toen, terwijl we het ijsje zaten te eten vielen er opeens een paar druppels regen, echt maar een paar. 
Toen we thuis kwamen zijn we nog lekker even gaan liggen en toen moest toch het eten klaargemaakt worden. En toen kwam Pavlos even buurten. Als je hem hoort vertellen over de situatie nu, dan wordt je toch een beetje droevig. Het zijn toch vaak de mensen die hard werken die worden getroffen. En zij zijn het die twijfelen of er nog wel een volgend jaar komt voor hun bedrijf ......




Geen opmerkingen: