Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 12 juni 2012

Van Chartata naar het vliegveld


20,3 km; 4 uur 45 minuten

Afgelopen zaterdagochtend: om 5 uur ging de wekker en tegen 6 uur liepen we buiten. We zagen de zon opkomen. Een prachtige route was het. Het waren allemaal asfaltweggetjes, dus goed te lopen, maar zeker in het begin bij Kalithea soms wat klimmen en dalen.
Maar we waren op tijd op het vliegveld. Ben en Petra kwamen aan om kwart over 11 en het was natuurlijk een hartelijk en warm welkom. Daarna met de taxi naar ons tijdelijke thuis, want lopen is met een koffer wel een beetje lastig, dat wilden we ze niet aandoen :) en onszelf ook niet. 
We hebben eerst een glaasje wijn gedronken als welkom en zijn toen boodschappen gaan doen. 's Avonds heerlijk gegeten bij Fidelio. Na het eten kregen we een grote zak pruimen mee, waar we zondag heerlijk van hebben gesnoept. 
Zondagmiddag hebben Ben en Leo het diner gehaald voor 's avonds, kipnuggets en komkommer, uien en tomaten en de wijn. Zij hebben daarvoor een heel eind gelopen over Katastari, Alikanas en Alikes. Dus we hebben met z'n vieren alles klaargemaakt voor het eten, wel een beetje dringen in een klein keukentje. Gelukkig hebben we een extra kookplaat waardoor we iets meer werkruimte hebben.
Die nacht ben ik goed ziek geweest en de hele volgende dag last gehad van mijn maag, dus de geplande wandeling ging niet door. Maar inmiddels is het dinsdag en gaan we straks de kustroute lopen, de route die wij vorige week al hebben gedaan, maar een goede start voor Petra om te kijken of het allemaal lukt. 
Dus wordt vervolgd.




Geen opmerkingen: