Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 15 september 2013

Van Maarsbergen naar het Henschotermeer






12,4 km; 2 uur 50 minuten

Dit weekend moest er gewoon gewerkt worden, maar het bleek vandaag mooi te zijn en dus zijn we er op zondagmiddag toch weer op uit getrokken. We zijn naar Maarsbergen gereden en zij vandaar door de bossen naar Maarn gelopen. Dat lijkt ons een mooi dorp, leuke straatjes en mooie huizen. Daarna liepen we een camping op en vandaar een bungalowpark in, want ja, die dingen staan niet op mijn kaart waarop ik de route uitzet. Maar goed je kunt er altijd lopen, maar je weet nooit helemaal zeker of er nog een andere uitgang is. En dat weten we uit ervaring, die is er niet altijd. Nu gelukkig wel, we moesten wel een klein eindje omlopen maar we kwamen bij het Henschotermeer uit. Een mooi meertje en we kunnen ons voorstellen dat het hier gigantisch druk is met mooi weer. We zijn om het meer heen gelopen en vandaar weer met wat omwegen én een camping mét uitgang aan de achterkant terug naar de auto gelopen. Daar besloten we over kleine weggetjes terug naar Veenendaal te rijden, dat bleek niet zo simpel. Na een tijdje waren we pas twee kilometer opgeschoten, wel leuk rijden trouwens. Maar doordat er een paar doodlopende wegen waren kwamen we bij Scherpenzeel uit. Daar hebben we maar de hoofdweg genomen richting het Veen. Leuke wandeling, leuk ritje.

Mooie paadjes
Bankjes voor de elven
Henschotermeer
en nog een keer
Maarsbergen

Geen opmerkingen: