Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 24 juli 2016

OV: van Venray naar Boxmeer


23,2 km; 6 uur 42 minuten (incl. lunch)

We hebben weer treinkaartjes gekocht en we rijden nu naar Venray in Midden Limburg. Vandaar lopen we naar Boxmeer. Het is een prachtige, afwisselende wandeling. We lopen langs akkers en weilanden, we komen bij de Maas en door het Maasdal en we wandelen door bossen en dorpen.
Achtereenvolgens komen we door landgoed Geijsteren, door de Boshuizerbergen en de Maasheeserbossen. We wandelen door het dorp Maashees en het Maasdal. En op het laatst gaat het door Maasheggen, dit gedeelte heeft zijn naam ontleent aan alle weilanden en akkers die door heggen van elkaar zijn gescheiden. En dan komen we in Sambeek, waar we een prima (late)lunchplek vinden in 'De Gouden Leeuw'. En dan is het nog maar 2,5 km naar Boxmeer. Het was weer heerlijk vandaag.






Hier en daar een klein klimmetje
Heggenlandschap in het Maasdal
Smalle paadjes langs akkers en weilanden
De Gouden Leeuw in Sambeek, een prima lunchadres
De St.Janstoren in Sambeek
Uitgestrekte akkers
Het stationnetje in Boxmeer

Geen opmerkingen: