Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 6 februari 2017

Kampina en Oisterwijkse Vennen


18,2 km; 4 uur 45 minuten

We zijn dit weekend in Vlijmen om Ben zijn verjaardag te vieren. Petra heeft een mooie wandeling gemaakt mbv het wandelknooppuntennetwerk. Ongeveer halverwege de wandeling kunnen we nog beslissen of we er een een stukje vanaf halen. De verwachtingen voor het zondagse weer waren niet erg goed, wat motregen en zo. Maar goed we hebben de pluutjes maar meegenomen en we gaan gewoon. En wat blijkt ... het wordt een heerlijke dag. Het grootste gedeelte van de wandeling is het prachtig weer, De zon schijnt en de temperatuur is prima. Pas later op de dag gaat het zonnetje schuil achter een grijzig wolkendek, maar voor ons was het een prima dagje en een prachtige wandeling.

De Kampina is een natuurgebied met bos, heide en beekdalen in de provincie Noord-Brabant, gelegen tussen Boxtel en Oisterwijk. Het gebied is sinds 1929 grotendeels eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten en is ruim 1200 hectare groot.

De Oisterwijkse Bossen en Vennen vormen een natuurgebied in de gemeente Oisterwijk van ruim 750 ha in het Nationaal Landschap Het Groene Woud. Hiervan is ruim 400 ha eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten.













Geen opmerkingen: