Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 27 februari 2017

Staverden en Elspeet


16,7 km; 4 uur 15 minuten

Petra en Ben, onze lieve vrienden, zijn dit weekend weer in Veenendaal. Gisteravond hebben we heerlijk gegeten in de Gulle Pot en vandaag gaan we wandelen bij Staverden en Elspeet. In 2014 hebben Leo en ik daar gewandeld, Leo en Dennes zijn er daarna ook nog geweest, want het was een prachtige wandeling. Toen was het (na)zomer en lekker weer. De velden stonden vol en de bomen hadden hun blad nog. Nu was het koud en grijs, soms miezerde het een beetje, kale akkers en kale bomen. En dat doet toch een heleboel voor een wandeling. We hebben zeker lekker gelopen (behalve Ben, want hij bleek later een naderende griep onder de leden te hebben), we hebben weer de nodige kilometers gemaakt. En we hebben in dit weekend weer heerlijk bijgepraat.

Het verschil

Kasteel Staverden

Leuke kleine bruggetjes over smalle beekjes

Huize Leuvenum

"Ben ik niet mooi?"

Met z'n vieren op stap

De lente komt eraan


Geen opmerkingen: