Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 29 juli 2023

Poros

We zijn van plan om een leuk rondje te lopen op het kleine eiland. We beginnen dan ook met goede moed. Maar als we ongeveer 2,5 km onderweg zijn staan er verbods- en waarschuwingsborden op de weg. We mogen niet verder. De natuur is te droog en er is dus een groot risico op natuurbranden. en we doen dus wat er van ons wordt gevraagd, we gaan terug. Dan besluiten we om met de auto een rondje te doen, maar zelfs op sommige wegen voor auto's staan er verbodsborden. We rijden terug en maken nog een ritje langs een andere kust en bij een uitnodigend terras drinken we een drankje en eten een ijsje.
Vanmiddag nog even bij het zwembad om af te koelen en vanavond eten we weer ergens in het stadje. We wilden in het restaurant van het hotel eten, maar nadat we daar vanmiddag een half uur hebben zitten wachten op koffie hadden we daar geen zin meer in. 



Geen opmerkingen: