Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 5 mei 2013

Bloesemwandeling

Bekijken en downloaden

16 km; 4 uur 5 minuten

Wat een prachtig weer vandaag. We zijn beiden nooit in de Betuwe geweest als de fruitbomen in bloei staan, dus dat is ons plan vandaag. Een gevonden route overgenomen op onze eigen kaart en naar de GPS gezet.
Eerst met de auto naar Geldermalsen, daar parkeren we hem vlak bij het station. En dan wandelen we verder. We zijn niet de enigen die willen bloesemen op deze mooie dag, het is ontzettend druk met wandelaars en fietsers. We hadden geen keus meer voor een andere dag deze lente, dus nemen we de drukte voor lief. En het is de moeite waard, het is heel erg mooi in de Betuwe als het bloeit. Roze en wit zijn de overheersende kleuren van de bloesem, maar de weilanden zijn overdekt met knalgeel van paardebloemen en de bermen zijn ook al geel. Echt geweldig.
Van Geldermalsen lopen we naar het noorden, naar Tricht. Dan gaan we over de Appeldijk langs de Linge richting Beesd. Vlak voor Beesd steken we bij de A2 de Linge over en wandelen naar Enspijk en Deil. Daar trakteren we onszelf op een lekker softijsje en lopen dan nog een enkele kilometer terug naar de auto. Een hele mooie wandeling, zelfs met zovelen tegelijk.








Geen opmerkingen: