Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 11 mei 2013

Stukje Den Haag




14,5 km; 3 uur 36 minuten

Vandaag moesten we in Den Haag zijn voor een bezoekje in een ziekenhuis. Dus van te voren even een stukje gewandeld door Den Haag. We zijn begonnen in de achtertuin van prinses Beatrix en zij was thuis, tenminste de koninklijke vlag hing in top. Een eindje door het Haagse bos en daarna zijn we door Clingendael gewandeld en hebben gekeken in de Japanse tuin. Jammer genoeg ligt de bloei van veel planten, struiken en bomen achter op schema en dus was er nog niet veel kleur in die tuin. Volgens één van de beheerders zou dat nog even duren. Dus dat wordt wachten op een andere gelegenheid in een volgend jaar. De Japanse esdoorns zat gelukkig wel mooi in het jonge rode blad, dus dat geeft dan wel weer een mooi plaatje. We zijn een stukje de duinen in gelopen en vandaar Scheveningen in. Klein Zwitserland was een naam die we tegenkwamen. Eerder deze week hadden we al geklommen, nu moesten we toch ook even een klimmetje maken. Ook verder door een paar parken en toen weer door het Haagse bos naar de auto.
Al met al toch weer een leuk eindje gelopen.

Paleis Huis ten Bosch
Clingendael
Japanse Tuin
En nog een keer
Haagse bos

Geen opmerkingen: