Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 12 mei 2013

Rockanje, strand en Quakjeswater

Track bekijken of downloaden bij Wikiloc


14,5 km; 3 uur 26 minuten

Een stevige westenwind en niet warm, 14 graden. Dus tijd voor, eindelijk weer eens, een wandeling langs het strand. We beginnen vlak bij de brug en sluizen van het Haringvliet. We komen door natuurreservaat het Quakjeswater. Dat is een mooi duingebied met het veel vennetjes. Overal staan de Lissen al, wortels en onderkant in het water, de rest er ver boven, je kunt alleen nog niet zien dat ze straks geel zullen zijn. Het staat echt vol, dat moet over een paar weken een prachtig gezicht zijn. We lopen van daar naar Rockanje. Op veel plekken komen we Schotse Hooglanders tegen, wat een prachtige dieren zijn dat toch. En de kalfjes om te knuffelen, zo wollig. We wandelen door de duinen naar het strand en gaan dan met de wind een beetje achter weer richting auto.
Lekker uitgewaaid vandaag.

Quakjeswater
Imposant
We waren hier echt niet eerder
Ze zijn mooi
Voornes Duin
Naar het strand
en op het strand

Geen opmerkingen: