Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 9 maart 2014

Van 't Harde naar Elburg en terug

Bekijk en download track

18,9 km; 4 uur 45 minuten

Wat een prachtige dag vandaag. De zon schijnt, de lucht is blauw en de temperatuur stijgt op deze 9e maart tot 20 graden. Een prachtige wandeldag. We rijden naar 't Harde en vandaar wandelen we door de bossen en langs weilanden naar Elburg. We komen langs landgoed Klarenbeek en landgoed Old Putten. Allemaal plaatjes op deze mooie dag. Ook Elburg is een plaatje. Het is een vesting- en Hanzestadje en heeft nog stadsmuren, water eromheen en leuke kleine straatjes met bolle klinkertjes. En het is druk in Elburg. Volgens de aanplakbiljetten voor de gemeenteraadsverkiezingen willen ze hier (niet iedereen natuurlijk) dat de winkels in dit toeristische stadje open mogen op zondag, maar dat is nu nog niet het geval. De terrasjes doen wel goede zaken. Wij drinken ook een kopje koffie vlakbij de haven, heerlijk met ons gezicht en blote armen en benen in het zonnetje. Dan wandelen we weer richting 't Harde. Het is weer een afwisselende wandeling. Van alles wat, dus genieten geblazen, heerlijk!

Leuke paadjes
het koetshuis van Old Putten
Hoezo ... LENTE?
Grote- of St.Nicolaaskerk
Muren met verdedigingstorens
Smalle straatjes
Schietgaten in de verdedigingsmuur
Prachtig bewerkte voordeur van wat ooit de Lagere School was
Vischpoort
Vanaf de vestingwal
In de haven
Sluisje
Tussen de boerderijen door

Geen opmerkingen: