Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 30 maart 2014

Klompenpaden bij De Glind en Achterveld


12,8 km; 3 uur 24 minuten

We hebben vandaag twee Klompenpaden samengevoegd: het Glindhorsterpad en het Snorrenhoefpad.
Het was een lekkere wandeling, het weer was prachtig. Het begin van de route gaat  over een “Eigen weg” die de landgoederen Burgstede en Bitterschoten met elkaar verbindt. De eigenaar van dit pad gebruikt het om zijn ‘gekkigheidjes’ zoals hij ze noemt, ten toon te stellen. Geen kunst misschien, maar wel erg kunstig gemaakt. Een deel van de wandeling ging langs de Modderbeek. Over een smal paadje vlak langs de beek, door weilanden. We kunnen ons voorstellen dat als het weer wat minder goed is dit stuk eentonig wordt. Maar vandaag scheen de zon op onze ruggen en genoten we van het heldere water in de beek en de vele verschillende bloemetjes aan de waterkant. Wat later liepen we ook door bosjes en en ander landschap en werd het weer een heel leuke wandeling.

"Van Burgstede tot Bitterschoten"
Langs de kant
De Modderbeek, lang en recht
Maar ook kronkelig en kleurig
Achterveld
Lief, die Madeliefjes
En Viooltjes
Beetje een spookachtig landschapje
En ...Hollands

Geen opmerkingen: