Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 29 mei 2014

Eeskoterpad - Klompenpad


Vandaag zijn onze vrienden Petra en Ben bij ons. We hebben vanochtend samen gebruncht en daarna gaan we wandelen. We hebben al vaak verteld over de Klompenpaden, dus vandaag moet het een Klompenpad worden. Wij hebben eind vorig jaar al eens het Eeskoterpad (dec 2013) gelopen, die was heel mooi en afwisselend. Dus die werd het. En inderdaad wat we toen al zeiden, het leek een andere wandeling. Alles was toen kaal, nu is het mooi groen. De campings staan nu vol met tenten en caravans. De yurts zijn er nog steeds en de tipi ook. In Otterlo drinken een heerlijke beker warme chocola met een saucijsenbroodje (of een aardbeientaartje). En lopen dan langs de rand van de Hoge Veluwe terug naar de auto.









Geen opmerkingen: