Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 5 april 2015

Wandelen vanuit de Steeg


13,2 km; 3 uur 40 minuten


Het is 1e Paasdag en vandaag is het prachtig weer, het is nog wel wat koud, maar de lucht is blauw en de zon schijnt, dus wat willen we nog meer.
We wandelen vandaag vanuit De Steeg, een dorp aan de IJssel, ergens tussen Arnhem en Zutphen. We starten op de parkeerplaats bij kasteel Middachten. Ik heb de route door de tuinen van het kasteel uitgezet. Maar we komen bedrogen uit. De kasteelpoorten zijn wel mooi, maar erg gesloten.





Een mooi detail



 We lopen dus meteen naar de voorkant van het kasteel en lopen vandaar onze route. 



De huizen die bij het kasteel horen zijn te herkennen aan de kleurstelling van het kasteel, rood en wit. Leuke huizen om te zien


En inmiddels is het echt lente, in de wei is het een feest van pasgeboren lammetjes.


We lopen verder door de bossen, we moeten wat klimmen en dalen. En dan opeens lopen we in één van de sterrenbossen die Nederland rijk is, de Carolinaberg.


Rechtsonder is de Carolinaberg, waar 14 lanen naartoe lopen, vandaar lopen we naar de Willemsberg, linksonder, daarheen gaan 4 lanen.


De beschrijving van een sterrenbos.




En hier zijn we weer terug in De Steeg

Geen opmerkingen: