Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 1 mei 2016

Rozendaalse Veld en Posbank


12,7 km; 4 uur 13 minuten

Dit weekend zijn onze lieve vrienden Ben en Petra weer in Veenendaal. Gisteren zijn we heerlijk met z'n vieren uit eten geweest bij Wereldrestaurant Reyna Be in Veenendaal. Allerlei hapjes werden geprobeerd en verder een geweldige, heel gezellige avond gehad. Na nog een beetje uitzakken thuis zoeken we onze bedden op en rusten we een paar uur uit.
Vanochtend, zondag dus, eerst een uitgebreid ontbijt. Daarna stappen we in de auto en rijden naar het Rozendaalse Veld. Eenmaal bij Rozendaal blijkt het nog een hele tour om in het bos te komen want er zijn letterlijk duizenden wielrenners op weg om een tourtocht te rijden die volgens de route gaat van de Giro d'Italia die volgende week in Apeldoorn start. Maar na een tijdje komen we toch aan op ons startpunt. Het is nog erg fris, maar we hopen dat het nog wat zonniger zal worden. Het is in ieder geval droog en de omgeving is prachtig. Vooral ook als we bij de Posbank aankomen, het blijft een on-Nederlands landschap daar. Bij Paviljoen Posbank drinken we een heerlijke Chocomel met slagroom. En dan zijn we weer lekker warm. En dan komt ook het zonnetje er nog bij. We wandelen verder en komen dan in het gedeelte van de Posbank waar de Gaspeldoorn prachtig geel staat te bloeien. Echt heel mooi en zeker zo met het zonnetje erop. We genieten met volle teugen. Langzamerhand beginnen we wel onze spieren te voelen, want het is hier zeker niet vlak. Maar wel een goeie training, want over 4 weken vliegen we weer naar ons Griekse eiland, Zakynthos.

De andere drie en natuurlijk de middelste met een gek gezicht :)
En..... het was heerlijk
De Gaspeldoorn
Zo mooi
4 (lieve, goede) vrienden
Gewoon mooi
Nog iets aan toe te voegen? ...
Rozendaalse Veld
Rozendaalse Veld

Geen opmerkingen: