Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 29 mei 2016

Vakantie op Zakynthos 2016

En opnieuw zijn we (natuurlijk) beland op Zakynthos. Het eiland waar we jaren geleden verliefd op zijn geworden. En ook dit jaar was het de bedoeling dat onze lieve vrienden Petra en Ben mee zouden gaan. We wilden samen weer genieten van elkaars gezelschap en heerlijk relaxen en mooie wandelingen maken. Op de vrijdag voor de vakantie bleken er omstandigheden waardoor Petra en Ben moesten besluiten om de vliegreis voor gisteren te annuleren. Met pijn in ons hart accepteren we dat natuurlijk en we wensen hen ook op deze plaats heel veel sterkte. Wie weet, krijgen ze nog een mogelijkheid om alsnog af te reizen naar dit prachtige eiland.

Wij zijn dus gisteren, zaterdag aangekomen. De vliegreis ging vlot en de koffers rolden al snel van de band. Billy stond ons buiten de hal op te wachten met een huurauto. Eerst hebben we de koffers naar ons huisje gebracht. Pavlos begroet en natuurlijk even bij Maria aangegaan en een drankje gedronken. Daarna zijn we op weg gegaan naar de Lidl. De boodschappen gedaan en toen naar een andere locale supermarkt om nog een paar andere dingetjes te kopen. En dan naar één van de locale wijnhuizen 'Callinico' om een doosje Imiglykos, zoete witte wijn, te kopen.
Terug bij ons huisje gaan we nog lekker naar het zwembad. Vroeg in de avond gaan we naar Alykes en eten daar een portie gyros met frietjes en sla.
Als we daarna thuis zijn duurt het niet meer zo lang voor we in bed liggen, best heel erg moe. Niet zo gek als je bedenkt dat we vanaf half 2, de vorige nacht op zijn.

We slapen een gat in de dag en maken er voor vandaag een heel rustig dagje van, bij het zwembad. Het is soms een beetje bewolkt, maar de zon laat zich regelmatig goed zien.


Uitzicht van het zwembad richting zee

Geen opmerkingen: