Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 12 maart 2017

Een klein rondje Los Cancajos

Vandaag hebben we een kort wandelingetje gemaakt rond Los Cancajos. Het was maar 4,8 kilometer, maar er zat een leuke klim in. We kwamen op de weg uit die boven Los Cancajos loopt en dus hadden we een mooi uitzicht over het plaatsje.

Daarna hebben we er nog een fijne, ontspannen dag van gemaakt bij het zwembad. Het was prachtig weer, flink warm zelfs. Aan het einde van de middag stak er een wat hardere wind op en 's avonds hebben we niet meer een stukje over de wandelboulevard gelopen. Het waaide stevig en het zag er dreigend uit. Toen zijn we maar naar de kamer gegaan en hebben daar het restje wijn, dat over was gebleven van het laatste diner, soldaat gemaakt én natuurlijk de koffer gepakt. Morgen brengt de grote zilveren vogel ons weer naar Nederland. Het was een heerlijk weekje.


In het midden de Hacienda, in de achtergrond links Santa Cruz de La Palma






Geen opmerkingen: