Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 3 juni 2019

Chamberlain SD - Carroll IO 613 km

Vanaf het begin van deze reis wisten we dat we in de laatste week een paar auto-dagen zouden krijgen, dat betekent dus veel kilometers maken om weer een beetje in de richting van Toronto te gaan. Die dagen hebben we vandaag en morgen.
Vandaag zullen we ongeveer 550 kilometer rijden. Al je door kunt rijden ben je toch  nog vroeg op de plaats van bestemming. Het eerste stuk rijden we lekker door. We rijden niet op de Interstates maar op de US highways, dat betekent dat je wel eens  door een stadje komt en opeens een hoek om moet, kortom het houdt je wakker. Op één van deze wegen moeten we volgens mijn planning afslaan, maar er staan hekken op de weg, dus dat gaat niet. Dan nemen we de volgende weg wel. Hier staan ook hekken. Vanochtend hebben we op het nieuws gezien dat er heel veel wateroverlast is in de verschillende staten. Er is de laatste maandan veel sneeuw en regen gevallen en dus zijn de rivieren overvol. Deze wegen, die wij wilden nemen, gaan richting James river, en we hadden al gezien dat deze rivier ook hoog stond. De volgende weg links is ook afgesloten, we mogen alleen rechts. Dat betekent dat we een heel eind om gaan rijden, maar we komen toch weer uit op onze eigen route. Als ik even later er niet met mijn gedachten bij ben zijn we het lijntje van de route ineens kwijt op de GPS. Ok, dan we nemen de volgende afslag, maar ook dat gaat het niet zonder slag of stoot. We staan voor gravelwegen en zandpaden. Dat zorgt dus ook voor extra kilometers. Als we eindelijk in Carroll, Iowa, zijn, zijn we het zat. Voor morgen pas ik de route wat aan zodat we op wat grotere wegen zullen rijden, misschien beter met in het achterhoofd de grote rivieren die we tegenkomen.


Geen opmerkingen: