Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 6 juni 2019

Holland MI - Richfield OH 526 km

Hier nog even een stukje van de kaart van het gebied rond Holland MI. Er zijn een aantal bekende namen. Ook in het stadje zie je heel veel Nederlandse namen langskomen. Leuk!

Donderdagochtend en het is grijs vanochtend en wij hebben weer een stukje voor de boeg. We mijden de Interstates (de grote snelwegen) weer, de rit gaat dan wel wat langer duren, maar het is leuker om te doen. Onderweg komen we weer door het gebied waar veel Amish-families wonen en opnieuw zien we de verkeersborden en de paarden met de karren. We rijden richting Cleveland, naar het Cuyahoga Valley National Park. Aan het begin van onze reis zijn we daar met de auto een stukje doorheen gereden. Nu hebben we nog ruim de tijd voordat we maandagavond weer terug vliegen naar Europa. We willen er toch nog graag gaan wandelen. Dus voor morgen staan de wandelschoenen klaar.


Muurschildering in La Grange, een meesterwerk!


Geen opmerkingen: