Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 30 juli 2021

Terug naar Zakynthos dag 7 Satu Mare Roemenië - Sibiu Roemenië 349 km

Velden met zonnebloemen, boerenkarren, mooie kerkjes en mooie oude dorpjes met kleurige huizen. Sibiu is een stad met een mooi oud centrum en dus gaan we daar eens even rondkijken. We wandelen door het centrum en stranden bij een gezellig terras, waar een vriendelijk en goedlachs meisje ons verder helpt. Het eten is heerlijk en we vermaken ons uitstekend. Wat later wordt het drukker op het plein en dan blijkt dat er een rally wordt gereden de komende dagen en vanavond is de presentatie van de auto's en de coureurs op het plein dat even verderop ligt. Maar ze beginnen op het plein waar wij zitten. Wij maken onze wandeling daardoor niet helemaal af, maar gaan naar ons hotel, waar het goed uit rusten is.

Onderweg

Onderweg op de weg

Onderweg

Sibui

Sibiu

Sibiu

Sibiu


Geen opmerkingen: