Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 11 juni 2024

Vakantie

😃 Ja, inderdaad, we hebben een korte trip gepland. We zijn op dit moment op Evia (Efja). Dit op één na grootste eiland van Griekenland, na Kreta, ligt ten noordoosten van Athene. We zijn gisteren vertrokken van Zakynthos en zijn over secondaire wegen naar de oostkust boven Athene gereden. In de beschrijvingen lees ik dat het een nog niet zo toeristisch eiland is, alhoewel er wel veel Grieken uit Athene hier een weekend of een weekje doorbrengen. Het is een langgerekt eiland, waar je over 2 bruggen kunt komen en in een paar plaatsen met een ferry. Er is geen vliegveld, vandaar dat het niet zo toeristisch is met buitenlanders. We willen het eiland vooral met de auto gaan verkennen, waarschijnlijk zullen we niet veel lopen, want er wordt een hittegolf verwacht. Op Zakynthos had ik al gezien dat de temperaturen boven de 40 graden uitkomen, voor centraal en zuid Griekenland  wordt dat boven de 45. We gaan wel zien, ik hoop dat we evengoed mooie ritten kunnen maken.

Het begin (of einde🌝) van het Kanaal van Korinthe

Zwembad van hotel Sunrise in Eritrea op Evia

Vroeg in de avond bij restaurant Primavera aan de boulevard van Eritrea

Geen opmerkingen: