Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 15 maart 2024

Dag 17 de laatste dag en de thuisreis

Wekker 5 uur, ontbijt 5.30 uur, vertrek 6.30 uur
Vandaag blijkt iemand van de groep, Ben, jarig. De slingers hingen op zijn stoel en op te tafel bij het ontbijt. En natuurlijk hebben we voor hem gezongen.
En dan gaat de laatste reisdag in de truck van start. Een heel lange reisdag, we hebben 400km voor de boeg naar Nairobi en dan vliegen we vanavond tegen 12 uur terug naar Nederland. Om morgenochtend rond 7 uur aan te komen. We stoppen bij een t-shirt winkel maar zien niet veel leuks. Volgende stop is op een uitzichtpunt bij Lake Maryara en daarna nog een bij een minstens 1000 jaar oude baobab boom. Daarna rijden we stug door. We hebben ons afscheidsdiner gehad en waren daarna om kwart voor 9 op het vliegveld. En dan is het wachten, wachten, instappen en wachten ...





Geen opmerkingen: