Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

woensdag 13 maart 2024

Dag 15 de Serengeti

Vanaf vanochtend 7 uur tot vanmiddag 5 uur hebben we in onze truck door de Serengeti gereden, natuurlijk wel de nodige plasstops en een lunchstop gehad. En we hebben weer heel veel gezien buiten de al bijna normale olifanten, giraffen en Impala's. We zijn leeuwen tegen gekomen op de weg, ze liepen op hun dooie akkertje voor ons uit, prachtig. Even laten zagen we twee cheeta's, wat best iets heel bijzonders is. Een mooie luipaardschilpad kruiste ook ons pad. Hartebeesten, struisvogels, wilde zwijnen en nijlpaarden waren er bij en laat in de middag zagen we weer een luipaard in een boom. Even later zagen we ook leeuwen in een boom, Eveline vertelde dat er in sommige streken in Afrika wel leeuwen in bomen worden gespot, maar Tanzania zat daar nog niet bij. Wat een prachtige dag .

















Oorgier

Foto door Wilhelm

Geen opmerkingen: