Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 22 november 2010

Hacienda San Jorge








Maandagochtend ging om 2.00 uur de wekker. Om 4.00 uur mochten we inchecken en om 6.00 uur zaten we in de lucht naar La Palma. La Isla Bonita, La Isla Verde. Kort en goed: mooi en groen. En dat is La Palma. Maar dat komt niet zomaar. Het regent er iets vaker. Toen we aankwamen om 10.20 uur was het half bewolkt. Wel een heerlijke temperatuur. De kamer was klaar en na het uitpakken hielden we onze siesta aan de rand van het zwembad. Toen begon het zachtjes te regenen, toch net iets te veel om te blijven zitten, dus naar de kamer en nog een tukkie. Daarna even boodschappen gedaan en rond 19.00 uur gegeten. Om 22.00 uur lagen we doodmoe in bed en hebben goed geslapen.
De zon komt op aan de andere kant, maar hier is de maan mooi zichtbaar.
De eerste blik op La Plama.
Ons plekje voor de komende dagen.

Dan dinsdag, de eerste volle dag. Een lange rustdag. Heerlijk ontspannen en veel gelezen. Heel mooi weer was het. Vanmiddag hebben we een wandelingetje gemaakt van 2 uur. Het dorp Los Cancajos uit, er om heen gelopen en aan de andere kant er weer in. Lijkt heel simpel, maar het hoogte verschil is enorm. Dus dat was klimmen en dalen. Maar om te beginnen, wel een lekker rondje om het stadje.
In het voorjaar olijfbomen om de hoek. Nu zijn het bananen.
Een doorkijkje, als je goed kijkt zie je in de verte Tenerife

Geen opmerkingen: