Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 28 november 2010

Wandelen naar Villa de Mazo




Het was wat grijs vanochtend dus besloten we om de wandeling die we morgen zouden doen vandaag te gaan doen. Na het ontbijt nog de nodige zaken inpakken en regenjacks mee. En op weg. De route was ongeveer 16 kilometer, dus zou moeten kunnen voor 6 uur.

Op weg en al gauw een paar leuke plaatjes geschoten en leuke paden gelopen. Toen kwam de eerste bui. Ach, toe maar, we zijn niet van suiker. Maar als er een tweede en derde bui hard overheen gaan, zijn we ondanks regenjacks inmiddels helemaal doorweekt. Ook de broeken en de shirts. Het ziet er niet naar uit dat het beter zal worden. De wolken en buien komen over de bergrug rollen, dus besluiten we om maar met een omweg terug te lopen. Nog een reden was dat we een stel duitsers tegen kwamen, die ons waarschuwden voor de storm die eraan zou komen, windstoten van 225 km per uur. We gaan het wel zien, maar dan zouden we in ieder geval op tijd in het hotel zijn. Ik ga op de terugweg op een glad stuk asfalt nog lekker onderuit en haal mijn arm wat open. Je zou toch denken dat die klompen van mij wel op gladde stukken moeten kunnen lopen, nou niet dus. Maar het was ondanks nattigheid en zo wel een leuke wandeling en we zijn toch nog drie en een half uur weg geweest.



Geen opmerkingen: