Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

woensdag 24 november 2010

Santa Cruz de La Palma



Woensdag is het vandaag en het was tijd voor een flinke wandeling. We waren de vorige keren hier al naar de hoofdstad Santa Cruz gewandeld. Maar dan steeds de rechte weg langs de kust. Nu wilden we toch wat meer het binnenland in. Vlakbij Santa Cruz ligt La Calderata. Op de satelietfoto's van bijv google zie je heel goed dat het een oude vulkaan is. Daar zijn we omheen gelopen.We wisten inmiddels dat La Palma het steilste eiland ter wereld is. En dat was goed te merken. Vanaf Cancajos, waar we zitten, ging het al gauw flink omhoog. Het hart klopte er flink op los. Leuke weggetjes tussen de bananenplantages door. Kleine, smalle straatjes in Santa Cruz. Mooie canarische balkonnetjes aan de huizen. We hebben wéér genoten vandaag.




Geen opmerkingen: