Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 26 november 2010

Rustig dagje 2

Vandaag was het in eerste instantie heel mooi. Dus wij lekker naar het zwembad en genieten van een zonnebad. Dan begint het te spetteren en te waaien. De parasols vlogen door de lucht. En dan een flinke regenbui. Dus gauw naar binnen. Even later weer helemaal blauw, dus toch weer naar buiten, want we willen tenslotte genieten van elke zonnestraal. En dan herhaalt het verhaal zich. en dat nog twee keer. Al met al best veel zon gehad, maar rond half vijf was de zon echt weg van ons plekje. Lekker veel gelezen in onze boeken. En weer lekker gegeten, het eten is goed, misschien wel te goed, want de buiken worden goed gevuld. Straks nog een film kijken op de laptop en zo weer een dag verder.

Geen opmerkingen: